keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Herkkuja ja tiedonjanoa

Kyllä se on nyt niin, että pizzaa tekisi mieli. On tehnyt jo monta päivää. Tällä viikolla onkin siis pizza perjantai! Myöhemmin jos pizzan himo iskee niin ajattelin kokeilla tällaista reseptiä, jonka löysin rasvanpolttoa.fi sivustolta. Muutenkin hyvä sivusto minun mielestäni! Tiivistettynä tärkeitä pointteja rasvanpoltosta. Tässä olisi kuitenkin se pizza resepti:


"

1. Proteiinipizza

pizzapohja
(Ohjeesta saat pellillisen )
250 g maitorahkaa
150 g juustoraastetta (pienempikin määrä riittää)
2 kananmunaa
4 rkl vehnäleseitä
0,5 dl ruisjauhoa
1 tl leivinjauhetta
Sekoita ainekset ja levitä uuninpellille ohueksi kerrokseksi.
Esipaista 200 asteessa 10 minuuttia ennen täyttämistä.
Täytä pizza ja paista uunissa vielä noin 20 minuuttia.
Anna pizzan jäähtyä ennen leikkaamista, jollei pohja olisi löysää.
Täytteitä voit laittaa oman maun mukaan. Esimerkiksi jauheliha, kinkkusuikaleet, tonnikala, kana, juustoraaste, 
sipuli, ananas, herkkusienet tai katkaravut sopivat mainiosti. Lisäksi mausteet maun mukaan.
Tätä maistaneena voi todeta, että tuollaisella hieman erilaisella pizzapohjalla tehty pizza maistuu yllättävän hyvältä. Mikä parasta, kyseisellä ohjeella tehtynä pizzassa ei ole juuri lainkaan hiilihydraatteja. Loistava vaihtoehto viikonlopun herkutteluun! "

Nyt tyydyn kuitenkin odottamaan perjantaita! :)


Eilen hain tosiaan itselleni sen kuntosalikortin, joka on voimassa uuteenvuoteen asti. Eikun vain lihasta kasvattamaan! :D Muutenkin tähän kiinteytymiseen ja hyvään ruokaan ja terveeseen kroppaan kiinnostus kasvaa mitä enemmän siitä löydän tietoa. Niinpä vierailin kirjastossa ja mukaan tarttui 8 kirjaa liittyen lihaskuntoon, kuntosaliharjoitteluun, syömiseen ja kehon hyvinvointiin. Puolet olen jo lueskellut läpikin puhumattakaan kaikista niistä nettisivuista, blogeista ja artikkeleista, joita olen aiheen tiimoilta lueskellut ja selaillut. Tiedon määrä lisää omalla kohdallani myös motivaatiota. On hauska pystyä itse suunnittelemaan oman kuntosaliohjelman ja tehdä ruokailusuositukset!

Tänään on minulla kaikista liikuntajutuista lepopäivä ja siitä olen nautiskellut pikku miehen seurassa lattialla pyörien ja kirjoja lueskellen!

Lähtiköhän tämä kirjojen lainailu vähän käsistä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti